Ziekenhuis Rotterdam wint eerste prijs met geweldige vertolking ‘Alien Dance’

Het werken bij de spoedeisende hulp van een ziekenhuis is vaak een erg belangrijke en ook wel stressvolle aangelegenheid. Het is daarom van belang dat de medewerkers af en toe wat stoom afblazen en hun tijd vrij maken voor ludieke acties.

Het SEH team van het Franciscus Gasthuis & Vlietland besloot dit dan ook te doen! Met het Dutch North Sea Emergency Medicine Conference 2018 als aanleiding, nam het team een fantastische lidpub op.

SEH-arts Arthur Rosendaal laat het AD weten dat ze hiermee willen laten zien hoe leuk het is om te werken bij de spoedeisende hulp. Bij de spoedeisende hulp heerst een personeelstekort. Arthur laat dan ook weten dat het niet erg is als mensen naar aanleiding van deze video bij ons op de spoedeisende hulp komen solliciteren.

LEES OOK:  Doutzen Kroes deelt prachtige foto van gezin op het strand

Het SEH team danst op de hit ‘Dame Tu Cosita’ van El Chombo. In de video zijn verschillende artsen, verpleegkundigen en andere medewerkers dansend te zien.

Bekijk de geweldige video hieronder. Na het kijken van deze video kunnen we wel concluderen dat het geen verrassing is dat het team met hun ‘alien dance’ de eerste prijs heeft gewonnen bij het congres!

Wat vind jij? Reageer hieronder: