Wil jij een oplossing voor een slechte adem, tandplak en mondbacteriën. Je hebt hiervoor maar één ingrediënt nodig!

Om de dag goed door te komen en om de dag vooral goed te beginnen heb je een frisse adem nodig. Iedereen wil dit wel maar niet iedereen heeft het. Veel mensen gebruiken hier hulpmiddelen voor zoals tandenstokers en flosdraad. Echter is er nu een hele andere methode die je gebit verbetert, een Indiase methode. Deze methode maakt gebruik van ‘oliespoeling’ en voor sommigen geeft het een heel goed resultaat.
tanden

Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een beetje kokosolie. Kokosolie helpt uitstekend tegen gifstoffen, parasieten en bacteriën die in je mond leven. Ook verwijdert het volgens NCBI tandplak. Daar komt nog bij dat het volgens NCBI ook helpt om het slijm in je keel te verwijderen.

Wat moet je nu precies doen?

Simpel! Neem een eetlepel kokosolie in je mond en gorgel ongeveer 5 tot 20 minuten. Een keer gorgelen is genoeg om een frisse adem te krijgen. Echter is het beter om dit gedurende twee weken elke dag te doen. Zo verbeter je je adem en tandplak aanzienlijk!

LEES OOK:  6 insectenbeten en -steken die iedereen zou moeten leren herkennen

Kokosolie is op kamertemperatuur altijd een vaste substantie en dus zal je het eerst even snel moeten laten smelten op je tong voordat je ermee kunt gorgelen. Probeer de olie zoveel mogelijk tussen je gehemelte en je tanden te laten komen en slik het vooral niet in!

En wat denk je ervan? Ga je het straks zelf al proberen?

Deel dit bericht met al je vrienden en familie op Facebook zodat zij deze tip ook kunne gebruiken!

Wat vind jij? Reageer hieronder: