3. Borst voelt beter

Ja, je borst kan zich goed of slecht voelen. Uit dezelfde Franse studie bleek dat beha’s meer kwaad dan goed veroorzaken als ze niet perfect geschikt zijn voor je borsten. Als je de verkeerde maat hebt of een beha die gewoon slecht is, zal je bloedcirculatie verslechteren en dit kan zelfs je ademhaling beïnvloeden. Vrije borsten zorgen voor een optimale ademhaling en je bent vrij van spanning die afkomstig is van een slecht passende bh.

4. Je wordt comfortabeler

Laten we eerlijk zijn – er is niets echt comfortabels aan het dragen van een BH, met twee strakke bandjes over de schouders en vaak een ongemakkelijke cupping van je borsten. Geen wonder dat vrouwen op adem komen als ze hun beha’s aan het eind van de dag uitdoen. Stel je nu voor dat je dat gevoel elke dag hebt, de hele dag.

5. Je slaapt beter

Veel mensen weten dat je niet met een beha moet slapen, maar niet iedereen is hiervan op de hoogte. Om goed te slapen, zou je volledig ontspannen moeten zijn, wat waarschijnlijk niet zal gebeuren als je een BH draagt. Met andere woorden, sla de BH over. En terwijl je toch bezig bent, waarom niet helemaal naakt slapen?

6. Je bespaart geld

Natuurlijk kunnen bh’s relatief goedkoop worden gekocht, maar goedkopere beha’s kunnen in essentie je zelfs minder comfort bieden. Ondertussen zijn echt goede bh’s vaak erg duur. Natuurlijk kun je gedwongen worden om meerdere beha’s te dragen, en hoe meer je koopt, hoe duurder het wordt.

7. Je krijgt stevigere borsten

Studies tonen aan dat bh’s de borstspieren verzwakken, waardoor de borsten naar beneden beginnen te wijzen. Als de borsten gewend zijn om elke dag met een beha omhoog te komen, verliezen ze hun natuurlijke vermogen om op te staan.

Voor veel mensen lijkt het alsof het dragen van een beha nodig is, maar dit is niet het geval. Dus met andere woorden, waarom niet af en toe de bh uit doen? Deel dit artikelen met anderen waarvan je denkt dat ze deze informatie wel kunnen gebruiken!

bron

Wat vind jij? Reageer hieronder