Terwijl we over de hele wereld geconfronteerd worden met penissen – van tekeningen in je collegeschrift tot aan graffiti op muren – komen we maar zelden vagina’s tegen. Daardoor weten veel meisjes en vrouwen (maar ook mannen!) niet dat vagina’s er heel verschillend uit kunnen zien en dat er niks is om onzeker over te zijn. Globaal zijn er 5 soorten vagina’s. Waar valt jouw vagina het beste onder?

* Maak je geen zorgen als jij je vagina niet in één van de 5 categorieën kan plaatsen. Elke vagina is namelijk anders en is dus uniek! Jouw vagina is mooi zoals hij is.

Barbie vagina
De barbie vagina is de vagina waarvan veel mensen denken dat hij het meeste voor komt. Ook denken velen dat het vrouwelijke geslachtsdeel er zo uit zou moeten zien. Maar eigenlijk komt deze vagina juist het minst voor! Bij de barbie zitten de binnenste schaamlippen binnen de buitenste schaamlippen. Zo aan de voorkant zijn de binnenste schaamlippen dus niet zichtbaar. De lippen zitten dicht op het schaambeen, wat betekent dat de schaamlippen redelijk strak zijn.

Gordijn vagina
Bij het gordijn zijn de binnenste schaamlippen langer of groter dan de buitenste schaamlippen. De binnenste schaamlippen zijn dus goed zichtbaar. Het ‘gordijntje’ kan per vagina verschillen. Bij sommige vrouwen steken de binnenste schaamlippen maar een klein beetje uit, bij andere veel. Opvallend is dat het gordijn het meeste voorkomt en gecombineerd kan zijn met andere typen vagina’s uit deze lijst.

Exclusieve deal:


Klik hier en maak kans op de waardebon van T.W.V. 500 euro.

Ben je nieuwsgierig naar de andere soorten vagina’s? Bekijk de rest op de volgende pagina!

Wat vind jij? Reageer hieronder