Veel mensen gebruiken Nivea crème uit die kleine, blauwe blikjes zonder de effecten te weten. En dat terwijl ze zó goed zijn!

Wij denken dat over het algemeen bijna iedereen de Nivea Crème uit die blauwe blikjes wel kent. Bij veel mensen staat dit blikje standaard in het kastje op de badkamer. Nivea crème is niet alleen goed om even snel je handen op te frissen. Je kunt het ook op vele andere manieren gebruiken.

Nivea

1. Anti-veroudering
Je kunt vanaf nu de oorlog verklaren aan veroudering. Met een klein beetje Nivea crème verdwijnen rimpels ontzettend snel. Je zult na een paar dagen al verschil merken.

2. Striae
Striae na je zwangerschap kun je voorkomen, je kunt dit voorkomen door er een beetje Nivea crème op te smeren. Dit is even effectief dan die dure middeltjes voor striae.

3. Kringen onder je ogen
ogen
je krijgt kringen onder je ogen wanneer je een paar dagen minder goed geslapen hebt. Je kunt dit probleem kinderlijk eenvoudig oplossen door dagelijks Nivea Crème rondom je ogen te smeren. Was je gezicht dan de volgende morgen voorzichtig en je zult het verschil meteen zien.

4. Make-up verwijderen
In plaats van make-up verwijderen met dure make-up verwijder doekjes kun je vanaf nu ook gewoon een beetje watten gebruiken met een beetje Nivea crème erop. Het werkt zelfs bij waterbestendige make-up!

5. Droge ellebogen
ellebogen
Over het algemeen lijden ontzettend veel mensen aan droge, gebarsten ellebogen. Je kunt hier eenvoudig een eind aan maken door er regelmatig een beetje Nivea crème op te smeren.

Droge handen.
Iedereen heeft wel eens last van droge handen. Dit komt vooral voor wanneer je je handen vaak wast. Gelukkig heb je geen dure handcrème nodig, waarvan ze beweren dat deze speciaal voor de droge huid is gemaakt. Een Niveacrème is al voldoende. Deze heeft een krachtige vocht inbrengende werking waarvan zelfs de meest rauwe, overwerkte handen soepel worden!
Daarnaast doet deze crème ook wonderen voor droge knieën en voeten.

Het voorkomen en behandelen van dermatitis.
Mensen met dermatitis gebruiken vaak overmatig de verkeerde of te agressieve zepen, crèmes, reinigingsmiddelen of andere producten. Dit kan voor roodheid, jeuk, opgezwollen plekken en eczeem zorgen. Door de dikke textuur is een crème van Niveau zeer geschikt om deze huidproblemen te behandelen. We bevelen je wel aan om een dermatoloog te raadplegen wanneer de symptomen niet minder worden.

Het behandelen van kleine brandwonden
Wanneer je een hete pan of gaspit aanraakt ontstaat er opeens een blaar op je vinger. Hiervoor hoeft het niet eens langer te zijn dan een fractie van een seconde. Ook bij dit probleem is Niveau de oplossing. Door Nivea wordt de huid verzacht en voorkomt het blaren.

Het genezen van zonnebrand.
Iedereen is het wel eens vergeten: je insmeren op een warme zomerdag. Wanneer je plots langer buiten blijft dan verwacht en je niet hebt ingesmeerd, zal je het snel merken de volgende dag. Je hebt last van pijnlijke, rode zonnebrandvlekken. Door een beetje Nivea op deze vlekken te smeren koelt de plek en verlicht de pijn een beetje.

Lippenbalsem.
gezondheid
Kussen is niet echt fijn wanneer je last hebt van droge, gebarsten lippen. Om ervoor te zorgen dat je lippen weer zacht en soepel worden, moet je je lippen een paar keer per dag insmeren met Nivea. Hierdoor worden je lippen weer om te zoenen en het bespaart je geld op dure lipproducten.

www.snuggerd.nl

 

 

Deel dit bericht zoveel mogelijk met al je vrienden en familie op Facebook!