Voor een kind is de jaarlijkse schoolfoto een heel speciale dag! Dit is vooral spannend wanneer je je eigen kleding mag uitkiezen. Voor sommige kinderen kan dit een zenuwslopende ervaring zijn, omdat ze zich zorgen maken over wat andere mensen denken van hun kleding en omdat ze zich ongemakkelijk voelen tijdens het poseren voor de camera.

Toen het drie jarige meisje Kaylieann Steinback de avond voor haar schoolfoto naar bed ging, was ze erg enthousiast. Deze blijdschap sloeg echter snel om naar een teleurstelling toen ze de kleding zag die haar ouders voor haar hadden uitgekozen.

Ze besloot daarom om haar eigen outfit te kiezen.

Kaylieann is een groot fan van superhelden, met name Superwoman en Superman, maar door een ernstig gehoorverlies is ze niet in staat om de letter ‘S’ te horen, dus in haar wereldje worden ze ‘Pooterwoman’ en ‘Pooterman’ genoemd.

Bij Kayliann was geen sprake van twijfel over welke kleding ze wilde dragen tijdens de klassenfoto.

“Pooterwoman!”, Vertelde ze de ouders toen ze haar verschillende outfits liet zien.
Vader Austin Steinbach liet weten dat hij hier niet tegen in kon gaan.

Kaylieann kreeg haar zin en droog haar heldhaftige outfit. Ze straalde dan ook van vreugde voor de camera’s met haar supergril-outfit en bijbehorende pop.

Austin laat weten dat ze vaak kostuums draagt naar school en dat het personeel en haar klasgenoten er naar uit kijken om te zien welke heldenoutfit ze die dag weer aan heeft.

Austin plaatste de foto van Kaylieann op Reddit en kon de reactie niet geloven. Hij werd overspoeld met ondersteunende berichten.

“De reacties en de steun van de dovengemeenschap is verbazingwekkend,” zei hij. “Ik heb nog steeds niet alle berichten van ondersteuning en vriendelijke woorden kunnen lezen die mensen mij hebben gestuurd. Ik had nooit kunnen bedenken hoezeer haar foto zoveel mensen had kunnen raken, “vertelde Austin Steinbach aan de Huffington Post.

Wat een stoer en dapper meisje ben je, Kaylieann! In mijn ogen ben jij de echte superheld!
bron

Wat vind jij? Reageer hieronder