Hoe gaat het nu 16 jaar later met de jongens van Tokio Hotel?

Kennen jullie de band Tokio Hotel nog? Deze Duitse rockband werd opgericht in 2001. De band bestond uit vier leden: de tweelingbroers Tom en Bill Kaulitz, Gustav Schäfer en Georg Listing. Niet alleen in Duitsland, maar in de hele wereld had de band fans! Maar hoe gaat het nu 16 jaar later met de jongens uit de band?

Hoe begon het?

De oorspronkelijk naam van de band was Devilish. Deze werd al vrij snel veranderd naar Tokio Hotel. Het eerste nummer waarmee de band de Duitse hitlijsten veroverde was Durch den Monsun. Bekijk de clip hieronder:

De band brak op internationaal gebied pas veel later door. Dit kwam omdat ze voorheen in het Duits zongen. Vanaf 2007 besloot de band om ook liedjes in het Engels te maken. Het nummer Monsoon zorgde ervoor dat de band wereldwijd bekend werd. Bekijk deze videoclip hieronder:

Vanaf dat moment had Tokio Hotel een naam in de rockscene. Ze maakten in totaal 5 albums en traden wereldwijd op.

Toen kwam 2010….

De band besloot in 2010 om hun muzikale carrière op een lager pitje te zetten. De leadzanger Bill Kaulitz gaf aan dat de band niet meer geïnspireerd was om muziek te maken. De band werkte in 2014 aan een comeback en brachten een nieuw album genaamd Kings of Suburbia uit. Ze gaan in 2014 zelfs opnieuw op tournee!

Hoe gaat het nu?

In de tijd dat de band populair was, waren het nog pubers. Ze vielen op door hun unieke kapsels en ruige outfits. Maar kleine jongens worden groot en in 16 jaar zullen ze veel veranderd zijn. Wij zochten uit hoe de heren er nu uit zien. Bekijk het op de volgende pagina: