Is dit de smerigste huurder ooit? Oordeel zelf maar.

Huisbaas Sammi Watson maakt een video nadat haar huis is een vreselijke en walgelijke toestand werd achtergelaten. Sammi vertelde dat ze een emmer met uitwerpselen vond en dat er overal afval lag. De vorige bewoner van het huis liet toe dat hun honden hun behoeftes overal mochten doen. Sammi deelt de video zodat andere huiseigenaren de toestand van haar huis zien en dat ze gewaarschuwd zijn voor bepaalde huurders.

In het huis staan nog flessen fruitsap en melk op de grond, de kleding ligt op de vuilniszakken en beneden aan de trap ligt nog eten te rotten.

Terwijl ze door het huis liepen, dachten ze vaak dat ze het ergste hadden gezien, maar later bleek dat het nog erger kon. Zo bleek dat de huurder geen elektriciteit meer had en dat ze omwille van de hoeveelheid afval die achter de deur lag een kamer niet bewoonbaar was. Daarnaast lag het toilet vol met hondenpoep.

De geur die in het huis hangt is bijna niet te houden. Het ruikt er naar hondenpoep en door deze stank kun je er bijna niet ademen. Het is bijna onmogelijk dat iemand hier heeft kunnen wonen en zelfs slapen.

Sammi Watson post de video op Facebook met de boodschap: “Sorry dat ik dit deel. Maar aan alle huiseigenaren: verhuur je huis alsjeblieft niet aan Tracy Teasdale. Ze liet het huis van mijn vriend zo achter.”

Bekijk de beelden hieronder!