Niet meer doen: oordopjes uitlenen aan anderen kan déze nare gevolgen hebben

Je hebt vast wel eens je oordopjes aan iemand uitgeleend die er even geen bij zich had. Kan niks kwaad zou je zeggen, echter is niks minder waar! In dit artikelen zullen we je vertellen waarom je dit beter niet kunt doen.

Het lijkt niks uit te makken, gewoon even je oordopjes uitlenen aan je vriend of vriendin. Echter kan dit ernstige gevolgen hebben! Dit kan namelijk zorgen dat er mee-eters in je oren ontstaan en deze zullen als maar blijven groeien. Vervolgens zou er zelfs een dokter aan te pas moeten komen om ze weg te halen. We willen het jullie niet aandoen om hier een foto van te laten zien maar mocht je nou toch zo nieuwsgierig zijn, google dan eens op ‘blackhead ear extraction’.

Echter is het delen van oordopjes niet de enige manier om dit te krijgen. Wanneer je je oortjes te lang gebruikt zonder ze een keer te vervangen kan dit ook gebeuren! Om dit alles te voorkomen zou je het beste dus gewoon een koptelefoon aan kunnen schaffen. Wanneer dit geen optie is, zorg dan dat je regelmatig je oortjes schoonmaakt en dat je ze niet uitleent.

Vergeet deze handige tip niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!