Deze natuurlijke en pijnloze manier werkt perfect om wratten te verwijderen!

Al jaren bestaat er een discussie over wat nu de beste methode van wratbehandeling is. Volgens de dokterspraktijk van de Universiteit van Maastricht is het belangrijk dat er een uniforme behandeling komt. Continu zoekt men naar de beste methode om wratten te behandelen. Vaak raden huisartsen aan om eerst te kijken of de wrat vanzelf weggaat. Mocht dit nu niet het geval zijn, dan nemen veel huisartsen het besluit om de wrat te bevriezen of weg te snijden.

Helaas heeft één op de drie kinderen last van wratten. Deze komen vooral voor op de handen en voeten. Veel ouders zijn erg terughoudend om de nogal pijnlijke behandelingen toe te passen op hun kinderen. We hebben daarom onderzocht of er ook alternatieve, pijnloze manieren zijn om wratten tegen te gaan. Een van de pijnloze, natuurlijke alternatieven zie je hieronder.

LEES OOK:  Heb jij een hekel aan stukjes in je eten? De wetenschap zegt dat dit hierdoor komt.

Wat heb je nodig?

  • Castorolie
  • Baking soda (zuiveringszout)

Hoe gebruik je het?
Meng de bovengenoemde benodigdheden tot een mengsel van een theelepel bakingsoda en een eetlepel castorolie. Roer dit alles goed door elkaar totdat alles goed met elkaar is vermengd.

Vervolgens doop je een watje in het mengsel en dep dit ruim op de aanwezige wratten. Herhaal dit twee keer per dag en je zult zien dat de wratten naar verloop van tijd op een pijnloze en natuurlijke manier verdwijnen.

Vergeet niet om dit artikel met je vrienden te delen zodat zij ook op een pijnloze en natuurlijke manier van hun wratten afkomen.

Wat vind jij? Reageer hieronder: