De zomer komt er weer aan, voor mensen met een airco is dit geen probleem maar wanneer je geen duizenden euro’s uit wil geven aan een airco kan het ooit erg warm worden binnen. Airco’s zijn niet alleen duur, ze zijn ook schadelijk voor het milieu; ze stoten veel C2 en zwaveldioxide uit. In dit artikel leggen wij uit hoe je je eigen airco maakt! Alles wat je nodig hebt is een boormachine, een koelbox, een pvc pijp, een figuurzaag en een ventilator.

airco

Voor het maken van deze airco heb je maar een paar minuten nodig en het geeft je minimaal vijf uur koele lucht! Dit is hoe je hem maakt: Maak twee gaten in de deksel van de koelbox, vervolgens plaats je de PVC pijp en de ventilator in deze gaten, vul de koelbox met ijs en je hebt je eigen airco!

Bij droog weer werkt de airco het best; droge lucht koelt namelijk sneller af dan vochtige lucht. Door deze zelfgemaakte airco bespaar je veel geld en het kost je maar een paar minuten om hem te maken!

 

 

Bekijk in deze video hoe je hem maakt en deel dit met je vrienden zodat zij het ook koel kunnen houden in deze warmen dagen!

 

Wat vind jij? Reageer hieronder