Overal ter wereld ontstaan er ongelukken doordat mannen niet goed opletten wanneer ze een mooie dame over de straat zien lopen. Eudoxie Yao uit Abidjan, Ivoorkust kijkt hier echter totaal niet meer van op. Wanneer zij voorbij loopt ontstaat er geregeld een lange file, en dit allemaal door haar gigantische achterwerk.

Zelf geeft ze aan dat er nog geen echte ongelukken zijn gebeurd, hier is ze dan ook vrij verbaasd over. Er wordt massaal naar haar getoeterd en er zijn zelfs automobilisten die de rem intrappen zodat ze wat langer kunnen kijken naar haar megabillen. Gelukkig is ze zelf erg trots op haar derrière en alle aandacht die ze er door krijgt vindt ze eigenlijk wel leuk. Ze schaamt zich totaal niet voor haar 160cm grote achterwerk, noch voor haar grote borstmaat.

Ze zegt dat het allemaal natuurlijk is en dat ze nooit heeft getwijfeld om naar de plastische chirurg te gaan. Ook vertelt ze dat er ook familieleden zijn die dezelfde vormen hebben, Eudoxie is echter de enige die er echt mee pronkt. De vrouw ontvangt vooral complimentjes, er zijn echter ook een hoop mensen die vinden dat de vrouw zich té pikant en zelfs ordinair kleedt. Haar reactie hierop? “Belachelijk! Ik ga de boel niet bedekken. Vrouwen die net als ik een grote derrière hebben, zouden dat ook niet moeten doen.”

Wat vind jij hiervan? Zou jij zo rond durven lopen?

Wat vind jij? Reageer hieronder