DIT betekent het zwarte puntje bovenaan je telefoon! Super handig!

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon, je kunt je haast geen leven meer zonder voorstellen. Als je 10 jaar geleden zou zeggen dat dit zou gebeuren werd je vierkant uitgelachen.

Een mobiele telefoon is super handig om bijvoorbeeld je wekker mee te zetten, het nieuws te lezen of je afspraken bij te houden. De mobiele telefoon van nu heeft allerlei handige snufjes, maar soms zijn er ook dingen op of aan je telefoon die je niet kunt verklaren.
iphone telefoon, mobiele telefoon

Weet jij bijvoorbeeld wat het zwartje puntje naast je camera is? Dit kleine puntje dient als een soort microfoon. Je denkt nu waarschijnlijk: waarom zitten er 3 microfoons op een iPhone? De bovenste en onderste microfoon zijn voor het bellen, de derde lijkt daarom misschien overbodig maar dat is zeker niet het geval.

LEES OOK:  Deze man laat zie hoe je gratis bamischijven kan scoren in de FEBO

De derde en kleinste microfoon zorgt ervoor dat alle achtergrondgeluiden zoveel mogelijk worden gedempt. Dit is vooral bedoeld voor tijdens het bellen. Dit kleine puntje zorgt er dus voor dat je telefoongesprekken beter verlopen.

Wist jij dit al? Laat het ons weten in de reacties!

Wat vind jij? Reageer hieronder: