Drone-fabrikanten vrezen voor deze geavanceerde en goedkope drone van 99 euro

We zijn deze drone een week geleden tegengekomen op het internet. Hij trok direct onze aandacht vanwege zijn bizar lage prijs. De Drone heeft het formaat van een mobiele telefoon en is erg gebruiksvriendelijk. Waarschijnlijk gaat deze Drone bij heel veel mensen in de smaak vallen.

Waar praten we precies over?

We hebben het over de gloednieuwe Selfie Drone X60. Dit model is zo gemaakt dat letterlijk iedereen er mee kan vliegen. Kortom, lekker makkelijk te besturen dus 😉

Hoe werkt het?

De Selfie Drone X60 is zo eenvoudig te besturen dat jong én oud hem probleemloos kunnen laten vliegen. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone.

  • Stap 1: Installeer de Selfie Drone X60 app op jouw smartphone. Dit is net zo eenvoudig als het installeren van elke andere app (werkt voor Android en iPhone).
  • Stap 2: Verbind jouw telefoon met het wifi-signaal van de Drone. Dit werkt precies zoals dat met de wifi-verbinding thuis werkt.
  • Stap 3: Gebruik de app om jouw smartphone te gebruiken als besturingsapparaat, maak gelijk geweldige foto’s en video’s!
Dit is de Drone in actie:

 

Wat kost deze Drone?

De Selfie Drone X60 kost momenteel maar € 99 Bestel hem hier via de webshop (op=op)
Deze prijs is ter introductie dus zal snel omhoog gaan.

Wat maakt de Selfie Drone x60 uniek?

Conclusie: is het het waard?

Een Drone met deze mogelijkheden voor zo’n prijs? Wij zeggen kopen! Indien je de Drone direct wilt bestellen raden we je aan om de onderstaande instructies te volgen.

  • Stap 1: Ga naar de officiële website van de fabrikant van de Selfie Drone X60.
  • Stap 2: Vul je gegevens in.
  • Stap 3: De betaling gaat via Billink. Dit betekend dat de selfie Drone wordt opgestuurd samen met een factuur. Je hoeft dus pas te betalen als je hem in huis hebt.

Klik hier en bestel 🙂

Wat vind jij? Reageer hieronder: