Waarschuwing voor vreselijke truc: als je een plastic flesje op je autoband ziet, loop je mischien gevaar…

Tegenwoordig worden er allerlei trucjes bedacht om bestuurders van hun auto te beroven. Keer op keer worden er nieuwe methodes gebruikt om de hardwerkende burgers van hun bezittingen te beroven. Maar nu waarschuwt de politie voor een nieuwe truc!

De truc is kinderlijk eenvoudig: eerst observeren de dieven op parkeerplaatsen, vervolgens plaatsen ze een leeg plastic flesjes bovenop de rechtse autoband. Dan wachten ze.

Waneer de bestuurder weg wil rijden horen ze een vreemd geluid omdat het flesjes gekraakt wordt. De bestuurder zal bijna altijd uitstappen om te kijken wat er aan de hand is.

Het is op dat moment dat de dieven hun plan uitvoeren.

Terwijl de bestuurder zijn auto inspecteert, kunnen de dieven gemakkelijk toeslaan. Of ze gaan er met heel de auto vandoor of ze beroven je van al je bezittingen.

LEES OOK:  Deze agent besloot zijn kantoor voor zijn laatste werkdag op een hilarische wijze te verlaten! Maar dan stapt de sheriff binnen…

In de onderstaande video, die bijna 6 miljoen keer bekeken werd, wordt de gemene truc uitgelegd.

Psst…We hebben nog een tip van Consumentenvergelijker.
3 op de 4 autobezitters betaalt teveel voor hun autoverzekering, check hier binnen 1 minuut of het goedkoper kan. Afsluiten kan ook gelijk!

✔ Betrouwbaar en snel vergelijken
✔ Gegarandeerd de beste deal
✔ Kentekencheck
✔ Klantbeoordeling: 9.4

Wat vind jij? Reageer hieronder: