Met deze truc word je nooit meer geflitst!

Controleren op snelheid redt levens. Daarom zijn snelheidscontroles een vast onderdeel van de verkeershandhaving door de politie. Naast controle op het dragen van helm en gordel, rijden door rood licht en rijden onder invloed van alcohol. Allemaal zaken waarmee u uzelf en anderen in levensgevaar kunt brengen.

Keer op keer krijgen meer dan 4 miljoen mensen een boete doordat ze werden geflitst

Geflitst worden is ontzettend zonde van je geld, helemaal wanneer je bedenkt dat er simpele stappen zijn om nooit meer geflitst te worden. Zorg ervoor dat je het onderstaande stappenplan toepast, het werkt namelijk overal.

Als eerste.
Zorg ervoor dat je goed om je heen kijkt naar de borden langs de weg. Deze borden geven namelijk aan hoe hard je mag rijden op de desbetreffende weg.

LEES OOK:  Nederlander kocht 5 jaar geleden een oude bus om er vervolgens dit van te maken!

Ten tweede
Kijk naar de teller op je dashboard. De wijzer die zich meestal recht voor je neus bevindt geeft aan hoe snel je rijdt. Let wel goed op, bij sommige auto’s kan deze klok digitaal zijn.

En als laatste.
Deze laatste is vaak de moeilijkste. Zorg ervoor dat je snelheid niet boven het getal op de borden komt. Wanneer je jezelf aan deze tip houdt krijg je nooit meer een boete voor te hard rijden binnen.

Toevallig nog opzoek naar een goedkope autoverzekering? Zelf hebben we gebruik gemaakt van de website www.consumentenvergelijker.nl. Op deze site heb je een eenvoudig overzicht van de goedkoopste autoverzekering. Klik, vergelijk en bespaar!

Wat vind jij? Reageer hieronder: