Nutella-fans opgelet: Deze supermarkt heeft Nutella potten van 3 kilo! En ze gaan als warme broodjes!

Vind jij Nutella ook zo lekker en smeer je het liefst elke dag op je boterham of cracker? Dan hebben wij misschien wel ontzettend goed nieuws voor je! Er is namelijk een supermarkt die potten Nutella van maar liefst 3 kilo verkoopt.

De supermarkt Edeka Raber in het Duitse plaatje Neukirchen-Vluyn, wat ongeveer een half uurtje rijden van Venlo ligt, werd er regelmatig de vraag gesteld of er geen grote potten Nutella beschikbaar waren. De supermarkteigenaren bestelde deze potte van 3 kilo voor een speciale actie. Sinds dien zijn de potten bijna niet meer aan te slepen. Mensen komen overal vandaan om daar hun potten Nutella te kopen.

Goed nieuws
In Nederland zijn deze geweldige Nutella potten ook verkrijgbaar! Je kunt ze namelijk kopen bij de Metro, Makro en de Hanos. Maar om daar te kunnen winkelen heb je een speciale pas nodig die alleen door bedrijven kan worden aangevraagd. Her en der worden de reuze potten Nutella mondjesmaat aangeboden, zoals bij de Plus in Best. Daar zijn ze voor 19,99 euro te koop.

LEES OOK:  Op deze manier heb je in een paar minuten je eigen airco gemaakt!

Wat vind jij? Reageer hieronder: