Ze drukt op de knop, wat er dan met deze kleine caravan gebeurt is ongelooflijk!

Deze caravans zien er heel lief uit! Maar wel een beetje klein.. Maar niets is wat het lijkt bij deze caravan. Wanneer de dame in de video op een knop drukt wordt de caravan drie keer zo groot in maar 20 seconden! Dit zag ik niet aankomen. Deze caravan is speciaal ontworpen om gemakkelijk te verplaatsen kunnen verplaatsen en toch een ruime kampeer ervaring te bieden.

Wanneer deze caravan niet is uitgeklapt is het interieur perfect op elkaar aangesloten om naadloos in elkaar te passen. De caravan heeft een keuken, eethoek met ruime slaapbank en badkamer! Dat verwacht je niet als je de buitenkant ziet! Je denkt dat er net een matrasje inpast!

Ik ben stiekem een beetje verliefd geworden op deze caravan! Ingevouwen zien ze er prachtig uit en zijn ze makkelijk mee te nemen naar Frankrijk, Spanje of waar je reis ook heen gaat. Het mooiste is dat je niet hoeft in te leveren op ruimte en comfort.

LEES OOK:  Dit lijkt misschien wel op een klein huisje. De binnenkant is verbazingwekkend!

Heel goed bedacht! Ik kan niet wachten om hier een keer mee te mogen gaan kamperen! Ben jij ook zo verrast door deze slimme oplossing, deel deze video dan met je vrienden op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: