Ook in Nederland komt het vaak voor, een schuindak op de zolder. Het lijkt soms niet even handig maar dat kan het zeker wel zijn! Waar het wel goed voor is is de afvoer van regenwater en/of als je zonnepanelen wilt plaatsen.

Maar is zo’n schuindak nou handig voor de ruimte op je zolder? Je zou zeggen van niet maar wij hebben een leuke/handige manier gevonden om die ruimte perfect te benutten. De beste manier om alle ruimte te gebruiken is een inbouwkast. Je zal versteld staan over hoeveel ruimte er eigenlijk schuilt op zolder. Bekijk hier de 8 voorbeelden.

Het grote voordeel van een inbouwkast is dat je je ruimte optimaal kunt gebruiken. Maar niet alleen dat, het is ook nog eens een kast afgestemd op jouw eisen. Of het nu alleen is voor opslag, een logeerkamer of de was. Bekijk hier nog meer ideeën voor een inbouw kast naar jouw wensen.

Heb jij ook zo’n leuke zolder met een schuindak? Deel dan met ons hoe jij je zolder gaat inrichten. En als je iemand kent die dit nodig heeft, deel dit bericht dan op Facebook.

Volgende Pagina

Wat vind jij? Reageer hieronder