Bizar: Jongen lijkt als twee druppels water op Michael Jackson…

Michael Jackson overleed in 2009 op 50-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Michael werd onder andere beroemd door zijn bekende muziek en zijn fenomenale dansmoves, maar ook omdat hij een ontzettend ingrijpende transformatie had doorgemaakt. Ondanks deze bizarre transformatie blijkt hij toch een dubbelganger te hebben!

Dubbelganger

Maak kennis met Sergio Cortés, dit is de man die twee druppels water op Michael Jackson lijkt. Sergio werkt al jaren lang als fulltime Michael Jackson imitator. Hij is pasgeleden uitgeroepen tot de beste Michael Jackson imitator van Brazilië.

Zijn foto’s gingen afgelopen dagen ontzettend hard op het internet, dit kwam nadat een twitter gebruikster zich voordeed als vriendin van Sergio. “Mijn man is zo schattig. Kijk de foto die hij net naar mij stuurde”, schreef de vrouw – die zich Lourdes noemt – bij een selfie van de imitator. Andere twitter gebruikers wisten absoluut niet wat ze zagen toen ze de foto voorbij zagen komen. Zij zien amper verschil tussen de écht King of Pop en Sergio. Wat vind jij?

This is my photo that is circulating on social networks and news these days.

Een bericht gedeeld door Sergio Cortés (@sergiocortesparra) op

Feliz semana ❤

Een bericht gedeeld door Sergio Cortés (@sergiocortesparra) op

Deel dit bericht met al je vrienden en familie op Facebook