Bizar huis in Beekbergen op Funda heeft flink wat verrassingen binnenstaan!

Eens in de zoveel tijd vinden we geweldige huizen op Funda. Zo vonden we een aantal dagen geleden ook dit geweldige huis. Een rietgedekt dak met luxueuze details. In de ontwerpfase is duidelijk rekening gehouden met de continue terugkeer van dezelfde materialen zodat er een bepaalde eenheid en rust wordt gecreëerd.

Ook heeft hand landhuis vele ronden vormen en bevat het veel hout en natuursteen. Het tot in de puntjes uitgewerkt huis is van alles voorzien. Zo heeft het een mooie woonkeuken met aangesloten woonkamer, slaapkamer, badkamer, en suite en walk in-closet. Ook heeft het een wellnessruimte en soutterain die je via de tuin kan bereiken via een talud. De oprit heft een elektronisch toegangshek waar je meerdere auto’s kwijt kan. Boven heeft het huis drie ruime slaapkamers én een uitgebreide badkamer.

Voor de autoliefhebbers onder ons heeft het huis ook iets. Het souterrain is 450 m2 en heeft een autobrug, wasplaats én showroom. In de wellnessruimte bevind zich een binnenzwembad, Finse sauna, Turks stoombad én jacuzzi. Rondom het huis bevindt zich een huis van 4.389 m2 en het paviljoen ligt midden in de bossen.