Dit is waarom iedereen babypoeder in de tuin gebruikt en jij straks ook!

Multifunctionele spullen zijn altijd fantastisch om in huis te hebben. Voorbeelden hiervan zijn baking soda, wondersponsjes van de Kruidvat én babypoeder. Babypoeder is natuurlijk gewoon fijn voor gevoelige billetjes, maar wist jij al dat je dit ook in de tuin kan gebruiken?

Je tuin heeft enorm veel baat bij een beetje babypoeder.

1. Mieren

Mensen die vaak in de tuin werken weten allemaal hoe vervelend het is als er overal mieren rond lopen. Je komt er moeilijk van af en ze blijven maar terug komen. Met een beetje babypoeder kan dit echter opgelost worden. Door een beetje poeder op de plekken te strooien waar ze vaak komen zullen de mieren snel weg zijn.

2. Bladluizen

Behalve mieren zijn bladluizen ook geen fan van babypoeder. De beestjes eten al je planten op en trekken bovendien ook mieren aan. Door de bladluis dus weg te houden zullen de mieren ook minder snel terug komen. Een beetje poeder op de blaadjes is al voldoende om de beestjes weg te houden.

LEES OOK:  Haar 39-jarige man begint buitenshuis een groot gat te graven. Het resultaat na 20 jaar? Geweldig!
3. Torren

Een ander insect dat niet erg geliefd is in de tuin maar ook een hekel heeft aan babypoeder is de tor. Ze verpesten je planten omdat ze al het blad op eten, hierdoor sterft de plant in veel gevallen uit. Door de planten te bestuiven met babypoeder zal je de torren voortaan op een afstandje kunnen houden!

Wat vind jij? Reageer hieronder: