Wanneer het lekker ruikt in een huis betekend dit niet alleen dat het schoon is, het zorgt e rook voor dat je je meer comfortabel en relaxed voelt. Vaak raken mensen gewend aan de stank in hun eigen huis, waardoor ze het niet meer ruiken. Vaak valt het pas op tot dat iemand het zegt. Af en toe van geur veranderen zorgt ervoor dat je hersenen nieuwe stimulus ontvangen waardoor je hersenen actief blijven! Hier zijn 10 manieren om je huis geweldig te laten ruiken!

1. Chemicaal-vrije luchtverfrisser
fris
Dit is een makkelijke en goedkope manier om de lucht in je kamer te verfrissen zonder enige giftige stoffen te gebruiken. Wanneer je je luchtfilter moet vervangen, pak dan meteen je favoriete olie en doe een paar druppels in de luchtfilter. De lucht blaast vanzelf de geur van de olie door het huis heen, wanneer je een sterkere geur wilt kun je er altijd meer druppels in doen. Je huis zal in no-time weer fris ruiken!

2. Autoverfrissers

Deze verfrissers zijn eigenlijk gemaakt om in de auto op te hangen, maar kunnen ook helpen bij het verfrissen van de geur in je huis. Plaats de luchtverfrisser bijvoorbeeld op een ventilatieluik binnen in je huis, en laat de lucht verder haar werk doen!

3. Natural Room Scents
Jepotten
hebt geen special producten nodig om je huis fris te laten ruiken, normale kruiden is alles wat je nodig hebt! Snijd een citroen in plakjes, doe hier extra kruiden, bladeren en eventueel een kaneelstok bij, meer heb je niet nodig! Nadat je de producten in een glas hebt gedaan, doe je hier water bij en giet je het in een pan, deze zet je op een laag vuur. Je kunt op deze manier je eigen gewenste geur creëren.

4. Vanille koffie bonen
koffie
Houd jij ook zo van de geur van koffie? Dan is dit de perfecte life hack voor jou! Doe een handjevol koffiebonen in een schaaltje en plaats een kaarsje in het midden. Het kaarsje zal de omliggende koffiebonen verwarmen, wat je huis vult met een heerlijke koffiegeur.

5. Vanille
fris,ruiken
Dit is een van de makkelijkste manier om je hele huis naar vanille te laten ruiken. Doe een paar eetlepels vanille in een oven schaal en bak het op 300 graden. Hierna zal je hele huis heerlijk naar vanille ruiken!

6. Koekjes
koekjes
De állerbeste manier om je huis heerlijk te laten ruiken is om je favoriete toetje te maken: koekjes, brownies, cake etc. ze ruiken allemaal heerlijk! Je neus en tong zullen je bedanken voor de heerlijke beloningen!
Het is belangrijk om een lekker ruikend huis te hebben, de geur in je huis veranderen kan précies zijn wat je nodig hebt om vrolijker te worden. Probeer een aantal van deze trucjes uit en geniet van je heerlijk ruikende huis!

Deel deze handige tips met al je vrienden en familie!

Wat vind jij? Reageer hieronder