Als je op 15-jarige leeftijd erachter komt dat je zwanger bent, is dat natuurlijk alles behalve makkelijk. Dit is precies wat er gebeurde met Stacey Faix, 35 jaar gelden. Direct na de bevalling stond ze haar baby af ter adoptie.

Hoewel Stacey een gelukkig leven leed, is ze haar zoontje nooit vergeten. Op zijn beurt had haar zoon, die inmiddels al 35 jaar oud was, Stephen Strawn, jarenlang geprobeerd om zijn biologische moeder te vinden, maar dit alles zonder succes. Zijn geboorteakte was door een overstroming vernietigd. Stephen had nooit geloofd dat hij ooit nog zijn biologische moeder zou kunnen opsporen.

Posted by Stacey Faix on Monday, March 19, 2018

In november 2017 werd er in de Verenigde Stagen een nieuwe wet aangenomen. Daarin stond dat geadopteerde kinderen hun originele geboorteakte met hun biologische ouders kunnen aanvragen. Stephen, veteraan van het Amerikaanse leger, vulde het benodigde papierwerk in en vond zo zijn moeder, Stacey Faix, in april.

Stephen ontdekte dat ze lid was van een veteranenorganisatie in Pittsburgh. Toevallig maakte Stephen deel uit van dezelfde vereniging in Ohio. Zonder ook maar iets tegen Stacey te zeggen, nam de man contact op met de organisatie om zo zijn biologische moeder te verrassen.

Posted by Stephen Strawn on Monday, July 30, 2018

De verrassing stond gepland tijdens de halve marathon van Pittsburgh. Eerst kreeg Stacey een kaart van Stephen:

Posted by Stacey Faix on Monday, May 7, 2018

„Het is nu 13.075 dagen geleden dat je me voor het laatst zag. Ik wil je geen dag langer laten wachten.”

Terwijl Stacey de kaart las, liep Stephen haar tegemoet. Al die tijd had hij zich in een mobiel toilet verstopt.

Posted by Stacey Faix on Monday, May 7, 2018

De hereniging was erg emotioneel! Stacey vertelde haar zoon dat dit de eerste keer was dat ze hem vasthield. De verpleegster zei toentertijd dat het beter was als ze hem niet vasthield. Stephen gaf zijn moeder een mooie hanger als teken van hun vereniging.

After the marathon Stephen Strawn, gave me a Mother's Day gift. Which will always be treasured.

Posted by Stacey Faix on Tuesday, May 8, 2018

Dit is werkelijk waar een prachtig moment dat je recht in je hart treft. Bekijk in de onderstaande video de ontroerende hereniging tussen moeder en zoon. Deel dit artikel met je geliefden op Facebook!

bron

Wat vind jij? Reageer hieronder